Rakennamme ympäristöjä joiden varassa on hyvä rakentaa

Tuotamme mutkattomia IT-palveluita rakennusalan yrityksille, jotka tarvitsevat toiminnassaan käytännössä koeteltuja, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja ratkaisuja.

Rakennusalan erityispiirre on vaihtuvat työmaaprojektit, joissa ei ole valmista infrastruktuuria myöskään IT-järjestelmien toteuttamiseen

Primanet tarjoaa valmiiksi suunnitellut, käytännössä testatut ja toimivat ratkaisut näihin haastaviin työmaaolosuhteisiin. Tällä hetkellä palvelemme kahdeksaa rakennusalan yritystä.

Tietotyön merkitys työmailla on kasvanut samalla, kun myös rakentaminen on digitalisoitumassa ja muuttunut entistä talous- ja dataohjatummaksi. Työmaiden tilannetta voidaan seurata ja ohjata hyvin monella tasolla lähes reaaliajassa, ja silloin toimivat työvälineet monipuoliseen tietojenkäsittelyyn ja viestintään ovat välttämättömiä. Näiden työkalujen avulla kohteet pyritään pitämään aikataulussa ja kannattavuus mahdollisimman korkeana.

Työmaiden tietoverkkojen rakentaminen ja toiminnan varmistaminen on monesti haastavaa johtuen koko ajan muuttuvista olosuhteista. Tällöin pitkällä kokemuksella on olennaista merkitystä onnistuneiden IT-ratkaisujen suunnittelussa ja ylläpidossa.

Työmaaratkaisujen lisäksi meillä on monipuolinen kokemus ja ymmärrys rakennusliikkeiden tiedonhallinnasta ja toimialalla käytettävistä ohjelmistoista. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tukea myös rakennusliikkeiden liiketoiminnan kasvua ja varmistaa tehokkaat ratkaisut kasvun eri vaiheissa.

Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää