IT-ympäristön palvelut

Jotta liiketoimintasi on jatkuvuus turvattu kaikissa tilanteissa, tulee tietoturvan, kriittisten järjestelmien ylläpidon ja varmistusten olla kunnossa.

Tietoturvauhkat koskettavat nykyään kaikkien yritysten liiketoimintaa, näihin uhkiin on hyvä varautua ennakolta. Tietoturvan tasosta on hyvä huolehtia jatkuvana, valvottuna ja selkeästi raportoituna prosessina. Näin toteutuneen tietoturvan tasoa on helppo seurata, ja voit luottaa liiketoimintasi olevan turvassa.

Useasti palvelimet ja niillä suoritettavat palvelut muodostavat yrityksen kriittiset järjestelmät. Olivat nämä palvelimet sitten yrityksen omassa ympäristössä, kumppanin konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa kuten Microsoft Azuressa, on niiden toimivuus oleellinen osa yrityksesi riskienhallintaa. Tästä syystä palvelininfraa  onkin syytä ylläpitää ja päivittää aktiivisesti.

Niin omilla palvelimilla kuin pilvessä sijaitseva tieto on syytä varmistaa säännöllisesti, ja varmistusten onnistumista on hyvä seurata. Joskus jopa työasemien varmistaminen on tarkoituksenmukaista. Lisäksi varmuuskopioiden palauttamista on hyvä testata säännöllisesti, koska vahinkotilanteessa nopea palautuminen yhtä tärkeää kuin itse varmistaminen.

Tietoturva

Tietoturva koostuu monesta asiasta, joiden kaikkien täytyy olla kunnossa jotta haittaohjelmat eivät jyllää ja liiketoiminnan jatkuvuus on turvattu.

Varmistuspalvelut

Liiketoimintakriittinen tieto pitää varmistaa aina, mutta myös vähemmän kriittinen tieto saattaa olla varmistamisen arvoista.

IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää
Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää