Se että laitteet ovat kunnossa, tekee työn tekemisestä mukavaa ja tuottavaa

Huonosti toimivat laitteet ovat yksi suurimmista tuottavuuden esteistä. Oikein valituissa laitteissa on otettu huomioon niiden sopiminen juuri suunniteltuun käyttötarkoitukseensa. Usein yrityksen kassaa kannattaa käyttää oman liiketoiminnan kehittämiseen, ja laitteet hankkia joustavasti palveluna, tähän olemme kehittäneet 100%:sti itse tuottamamme Mutkaton palvelulaite -palvelun.

Usein tietokone on tärkein työväline ja oikein valittu laite tehostaa työn tekemistä sekä tuottavuutta. Valinnassa tulee ottaa huomioon monia asioita, mm. laitteen liitettävyys eri lisälaitteiden kanssa sekä takuupalveluiden laajuus. Meillä on pitkä kokemus oikein valittujen laitteiden valinnasta ja toimittamisesta.

It-ympäristösi käytettävyys nojaa lähes täysin verkon luotettavaan ja sujuvaan toimintaan. Huonosti toimivassa verkossa hyvinkään valitut ja muutoin toimivat it-järjestelmät eivät palvele liiketoimintaasi optimaalisesti. Hyvin toimivan ja luotettavan verkon rakentaminen koostuu hyvin tehdystä verkon suunnittelusta, yritystason laitteista sekä ammattitaitoisesta konfiguroinnista ja asennuksesta.

Tietokoneet ja älypuhelimet

Tietotyöhön tarvitaan kunnolliset välineet.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus siitä minkä verran rahaa niihin kannattaa käyttää.

Mutkaton palvelulaite

Jatkuvaan aktiiviseen käyttöön suunniteltu yrityskannettava, sisältäen henkilökohtaisen käyttöönottopalvelun sekä vakuutuksen vahinkojen varalle.

Tämä kaikki paketoituna markkinoiden edullisimpaan hintaan – me kutsumme sitä Mutkattomaksi palvelulaitteeksi.

Verkkolaitteet

Kun tietoverkot ovat kunnossa voit keskittyä työntekoon ilman toimintaa haittaavia tai pahimmillaan estäviä verkkokatkoja.

Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää