Primanet Oy – Kumppanisi digitalisaatiossa 

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö, ja se on myös valttikorttimme. Meille jokainen asiakkuus on tärkeä, ja meillä on myös aikaa ja tahtoa osoittaa se jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisesti. Tiiviit ja välittömät asiakassuhteet ovat koko toimintamme perusta. 

Primanet perustettiin vuonna 2000 vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin saada kokonaisvaltaista, luotettavaa ja kustannuksiltaan ennakoitavaa – eli mutkatonta – IT-palvelua. Tämän tarpeen pohjalta rakennettiin Mutkaton IT -palvelukokonaisuus, joka on luotu kattamaan pk-asiakkaiden kaikki IT-tarpeet mutkattomasti samasta yhteyspisteestä kiinteän kuukausihintaan, avoimella ja lämpimällä palveluasenteella tuotettuna. 

Tuottaessamme asiakkaillemme mutkattomia IT-palveluita havaitsimme yhä useammassa tapauksessa tarpeen juuri asiakkaan lähtökohdista tehdyille liiketoimintasovelluksille ja sovellusten välisille integroinneille. Päätimme laajentaa osaamistamme edelleen myös näille liiketoiminta-alueille hankkimalla 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla Duet Software Oy:n liiketoiminnan. 

Palvelemme tänä päivänä asiakkaitamme kolmella toisiaan täydentävällä osa-alueella. 

  1. Konsultoinnissa, auttaen valitsemaan liiketoiminnan kannalta tarkoituksenmukaisimmat digitaaliset ratkaisut. 
  1. IT-palveluissa, huolehtien että IT-asiasi toimivat, eikä apu ole monen mutkan takana 
  1. Ohjelmistokehityksessä, ratkaisemalla liiketoiminnan haasteita ja luoden uusia mahdollisuuksia. 

Uskomme että voimme laaja-alaisella osaamisellamme hyödyttää asiakkaitamme saamaan aikaan sekä kustannustehokkaan ja tarkoituksenmukaisen IT-ympäristön että kilpailuetua liiketoiminnassa.