Katkotonta työskentelyä oikein valituilla verkkoratkaisuilla

Kun tietoverkot ovat kunnossa voit keskittyä työntekoon ilman toimintaa haittaavia tai pahimmillaan estäviä verkkokatkoja.

Suunnittelemme verkkosi vastaamaan aina tarvettasi, huomioiden myös tilanteet joissa jatkuva verkkoyhteys on toiminnan kannalta erityisen kriittistä.

Verkon aktiivilaitteet ovat jokaisen toimiston tai toimipaikan tietoverkon runko.

Toimiston tai toimipaikan verkko koostuu tyypillisesti vähintään palomuurilaitteesta ja kytkimistä, usein näiden lisäksi on käytössä myös erillinen langaton verkko (WLAN). Monissa tapauksissa verkossa on näiden lisäksi vielä muita aktiivilaitteita.

Jotta verkko on tietoturvallinen täytyy verkon laitteiden olla päivitettävissä uusimpiin tietoturvapäivityksiin.

Saat meiltä tietoturvalliset nykyaikaset verkkoratkaisut juuri sinun tarpeisiin, oli sitten kyseessä yksittäinen lähiverkko tai isompi tietoverkkokokonaisuus.

Huolehdimme myös jatkuvien IT-palveluidemme asiakkaiden verkoista osana palvelua.

IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää
Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää