Laitteiden valvonnalla varmistat toimivuuden

Etävalvonta on IT-tukemme kevyin vaihtoehto, se mahdollistaa IT-tuellemme laitteen teknisten ominaisuuksien tarkastelun etänä ja tarvittaessa laitteen hallinnan käyttäjän erikseen antamalla luvalla.

Hallinta tuo avun paikasta riippumatta

Kaikkiin meidän ylläpidossamme oleviin laitteisiin asennetaan valvonta- ja hallintaohjelmisto, joka ei haittaa loppukäyttäjän työntekoa. Ohjelmisto mahdollistaa, että saamme automaattisesti tiedon, mikäli jokin kuluttaa koneessa liikaa resursseja tai esimerkiksi laitteen takuuaika olisi päättymässä. Täten pystymme reagoimaan ongelmiin ennen kuin ne pääsevät häiritsemään tuottavaa työtä.

Saman ohjelmiston kautta tukemme pääsee myös vaivattomasti käyttäjät halutessa antamaan tukea etäyhteyden kautta. Voimme myös tarvittaessa huolehtia päätelaitteen ohjelmistojen päivitystilanteesta ja jakamaan päivitykset saumattomasti.

Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta 2022!🎄

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Vuosi 2022 on varmasti ollut monessa vähävaraisessa perheessä erityisen vaikea ja koemme, että nyt jos koskaan heidän auttamisensa on tärkeää. Halusimmekin tänä vuonna ohjata yrityksemme joululahjoihin tarkoitetut varat kokonaisuudessa Pelastakaa Lapset Ry:n työn tukemiseen. Primanet toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä uutta vuotta!

Lue lisää
DigitalisaatioPower Platform

Mitä PK-yrityksen pitäisi tietää Power Apps:ista?

Mikä Power Apps? Power Apps on Microsoftin Power Platform tuoteperheeseen kuuluva työkalu jolla voidaan luoda helposti ja nopeasti sovelluksia liiketoiminnan tarpeisiin. Power Apps on niin sanottu low code -alusta, jossa sovelluksia ja automaatioita voidaan luoda ilman perinteistä koodaamista. Suurin etu low code-ratkaisuissa on että liiketoiminnan osaaminen voidaan pitää entistä kiinteämmin mukana osana sovelluskehitystä. Kun liiketoiminnan

Lue lisää