Liiketoimintaratkaisumme pistävät pyörät pyörimään

Liiketoimintaratkaisut ovat liiketoiminnan ytimessä, tyypillisiä toteutuksia ovat toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), asiakkuudenhallintajärjestelmät (CRM) tai logistiikan ohjausjärjestelmät.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita liiketoimintaratkaisuja, mutta olemme myös hyviä integroimaan järjestelmiä ja sitä kautta sujuvoittamaan prosesseja.

Integraatioratkaisut

Nykyaikaiset järjestelmät, niin valmisohjelmistot kuin räätälöidytkin ratkaisut, mahdollistavat hyvät integrointimahdollisuudet toisiin järjestelmiin.

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjaus tukee yrityksen ydintoimintoja, ja on päivittäisessä käytössä ohjaamassa yrityksen keskeisiä prosesseja.

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää