Teknologiat jotka valjastamme hyödyttämään liiketoimintaanne

Hyödynnämme toteutuksissamme pääsääntöisesti Microsoftin teknologioita. Microsoftin teknologia-arkkitehtuuri on suunniteltu niin, että kaikkien ohjelmistojen ja työkalujen integrointi toisiinsa on tehty sujuvaksi. Viime kädessä tästä hyötyy asiakkaamme, sillä toteutuksia on nopea tehdä ja ne ovat helposti ylläpidettävissä.

Power Platform

Power Platform tarjoaa uskomattoman tehokkaat työkalut liiketoimintasovellusten rakentamiseen Microsoft -ympäristössä

Access sovelluskehitys

Access on Microsoftin luotettu ohjelmistotyökalu relaatiotietokantaa käyttävien ohjelmistojen toteuttamiseen. Access on erittäin tehokas ja nopea työkalu, koska käyttöliittymät ja raportit voidaan luoda valmiita mallipohjia hyödyntämällä.

Excel sovelluskehitys

Excel on jokaiselle tuttu työkalu, ja kaikki osaavat sitä myös käyttää – enemmän tai vähemmän tehokkaasti. Läheskään kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että Excel on täysiverinen ohjelmointiympäristö, johon voidaan koodata toiminnallisuuksia aivan kuin muihinkin sovelluksiin.

Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää