Sharepoint taipuu moneen

Microsoft Sharepoint ei ole pelkästään paikka jossa kaikki Teams:in tiedostot sijaitsevat, vaan mahdollistaa tarvittaessa laajatkin intranet toteutukset.

Moderneilla viestintäsivustoilla luot helposti näyttävän Intranetin jolla viestin henkilökunnalle.

Sharepoint toimii myös tarvittaessa tietovarastona Power Plaformin sovelluksille tai Power BI:in raporteille.

Sharepoint on kaiken taustalla

Olemme vuosia korvanneet kankeat verkkolevyt Sharepointin tiedostokirjastoilla, nykyään tiedostoja käsitellään yhä useammin Teams:in kautta – edelleen ne kuitenkin sijaitsevat Sharepointissa.

Kun tiedostojen koti on Sharepoint, voidaan luoda halutessa erilaisia työnkulkuja tai tiedostojen säilytykseen ja arkistointiin liittyviä käytäntöjä. Olemmekin luoneet Sharepointin päälle ratkaisun jossa voidaan varmistaa tiedon muuttumattomuus sähköisen arkistoinnin välinein.

Autamme mielellämme myös teitä hyödyntämään Sharepointin monia mahdollisuuksia liiketoiminnassanne.

Täytä tietosi alle niin ryhdytään yhdessä töihin.

EtätyöskentelyIT-ympäristöt

Mitä ulkoistettu IT-tuki maksaa?

Sujuva tuottava työskentely tarkoittaa sitä, että laitteet ja järjestelmät toimivat. Käytettävät laitteet on mitoitettu vastaamaan työtehtävän vaatimuksia ja apua ongelmatilanteisiin on helposti saatavilla. Eikö vain? Osassa yrityksiä apua tarjoaa yrityksen oma IT-vastaava, joka huolehtii laitehankinnoissa, järjestelmien toimivuudesta, tietoturvasta jne. Mitä tehdä silloin, mikäli omaa IT-henkilöä ei ole käytettävissä, tai jatkuvasti suurenevat vaatimukset IT:n ympärillä syövät

Lue lisää
AjankohtaistaIT-ympäristötMicrosoft 365

Microsoft 365 varmistukset 

Yleistä tiedon varmistamisesta  Käytännöt tärkeiden tiedostojen varmistamiseen sekä sitä kautta liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen tulee olla osa jokaisen yrityksen varautumissuunnitelmaa.  Esimerkkinä Ylen uutinen Suomesta Savonia-ammattikorkeakouluun tehty massiivinen tietoturvahyökkäys – kiristysohjelma lukinnut tietoja | Yle Uutiset, jossa osa ammattikorkeakoulun tiedoista on salattu.    Kyseessä on ilmeisimmin kiristyshaittaohjelma (ransomware), joka lukitsee käyttäjän käytössä olevat tiedostot ja tietojen vapauttamiseksi pyydetään

Lue lisää