Sharepoint taipuu moneen

Microsoft Sharepoint ei ole pelkästään paikka jossa kaikki Teams:in tiedostot sijaitsevat, vaan mahdollistaa tarvittaessa laajatkin intranet toteutukset.

Moderneilla viestintäsivustoilla luot helposti näyttävän Intranetin jolla viestin henkilökunnalle.

Sharepoint toimii myös tarvittaessa tietovarastona Power Plaformin sovelluksille tai Power BI:in raporteille.

Sharepoint on kaiken taustalla

Olemme vuosia korvanneet kankeat verkkolevyt Sharepointin tiedostokirjastoilla, nykyään tiedostoja käsitellään yhä useammin Teams:in kautta – edelleen ne kuitenkin sijaitsevat Sharepointissa.

Kun tiedostojen koti on Sharepoint, voidaan luoda halutessa erilaisia työnkulkuja tai tiedostojen säilytykseen ja arkistointiin liittyviä käytäntöjä. Olemmekin luoneet Sharepointin päälle ratkaisun jossa voidaan varmistaa tiedon muuttumattomuus sähköisen arkistoinnin välinein.

Autamme mielellämme myös teitä hyödyntämään Sharepointin monia mahdollisuuksia liiketoiminnassanne.

Täytä tietosi alle niin ryhdytään yhdessä töihin.

Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta 2022!🎄

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Vuosi 2022 on varmasti ollut monessa vähävaraisessa perheessä erityisen vaikea ja koemme, että nyt jos koskaan heidän auttamisensa on tärkeää. Halusimmekin tänä vuonna ohjata yrityksemme joululahjoihin tarkoitetut varat kokonaisuudessa Pelastakaa Lapset Ry:n työn tukemiseen. Primanet toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä uutta vuotta!

Lue lisää
DigitalisaatioPower Platform

Mitä PK-yrityksen pitäisi tietää Power Apps:ista?

Mikä Power Apps? Power Apps on Microsoftin Power Platform tuoteperheeseen kuuluva työkalu jolla voidaan luoda helposti ja nopeasti sovelluksia liiketoiminnan tarpeisiin. Power Apps on niin sanottu low code -alusta, jossa sovelluksia ja automaatioita voidaan luoda ilman perinteistä koodaamista. Suurin etu low code-ratkaisuissa on että liiketoiminnan osaaminen voidaan pitää entistä kiinteämmin mukana osana sovelluskehitystä. Kun liiketoiminnan

Lue lisää