Sharepoint taipuu moneen

Microsoft Sharepoint ei ole pelkästään paikka jossa kaikki Teams:in tiedostot sijaitsevat, vaan mahdollistaa tarvittaessa laajatkin intranet toteutukset.

Moderneilla viestintäsivustoilla luot helposti näyttävän Intranetin jolla viestin henkilökunnalle.

Sharepoint toimii myös tarvittaessa tietovarastona Power Plaformin sovelluksille tai Power BI:in raporteille.

Sharepoint on kaiken taustalla

Olemme vuosia korvanneet kankeat verkkolevyt Sharepointin tiedostokirjastoilla, nykyään tiedostoja käsitellään yhä useammin Teams:in kautta – edelleen ne kuitenkin sijaitsevat Sharepointissa.

Kun tiedostojen koti on Sharepoint, voidaan luoda halutessa erilaisia työnkulkuja tai tiedostojen säilytykseen ja arkistointiin liittyviä käytäntöjä. Olemmekin luoneet Sharepointin päälle ratkaisun jossa voidaan varmistaa tiedon muuttumattomuus sähköisen arkistoinnin välinein.

Autamme mielellämme myös teitä hyödyntämään Sharepointin monia mahdollisuuksia liiketoiminnassanne.

Täytä tietosi alle niin ryhdytään yhdessä töihin.

Ajankohtaista

Työtapojen muutos lähtee aina ylhäältä – eikä oikotietä ole

Uusien järjestelmien ja ratkaisujen täysimääräinen hyödyntäminen edellyttää usein työtapojen ja joskus jopa työkulttuurin muutosta. Esimerkiksi jos halutaan mitata tuotannon läpimenoaikoja, on jokaisessa työvaiheessa tehtävät työt kirjattava täsmällisesti ja poikkeuksetta tai jos halutaan varmistaa kaiken työssä tarvittavan tiedon saatavuus, niin kaikki sitoutuvat tallentamaan tiedot yhdessä sovittuihin paikkoihin kuten esim. Teams-kanaviin tai vaikka sitten yrityksen CRM:än. Valitettavan

Lue lisää
Ajankohtaista

Teams:in uudet ominaisuudet

Aikaisemmin Teamsissä on ollut käytössä tiimin sisällä kaksi erilaista kanavatyyppiä, vakiokanava – joihin kaikilla tiimin jäsenillä on automaattisesti käyttöoikeus, sekä yksityinen kanava – johon on pääsy ainoastaan tietyillä erikseen valituilla henkilöillä. Yksityisen kanavan jäsenien on kuitenkin tullut kuulua kyseiseen tiimiin. Tämä on useasti aiheuttanut haasteita varsinkin toimittaessa yhdessä organisaation ulkopuolisten käyttäjien kanssa. Shared Channel –

Lue lisää