Kaikki työskentelevät etänä, kannattaako maksaa tuesta?

Yrityksessäsi saattaa olla tilanne, jossa suurin osa henkilökunnasta työskentelee etänä ja paikan päällä tapahtuvalle tuelle ei juurikaan ole tarvetta. Kuitenkin kotona tai esim. mökiltä työskennellessä, saattavat työntekijäsi kohdata samoja IT-ongelmia kuin normaalisti toimistoltakin ja näiden lisäksi tilanteeseen vaikuttavat mm. käytettävissä olevan verkon laatu tai lisälaitteiden toimivuus.

Mies käyttää kannettavaa tietokonetta

Tehokas etätyö kilpailuetuna

Etätyöskentelyn tehokkuus tulee olemaan tulevina vuosina merkittävässä asemassa, kun monella toimialalla erotellaan menestyviä ja heikommin pärjääviä yrityksiä. Lisäksi hyvin toimiva ja joustavat IT-ratkaisut ovat myös etätyöläisille tärkeä työhyvinvointiin vaikuttava tekijä ja sitä kautta tärkeässä roolissa myös, kun olet palkkaamassa uutta henkilökuntaa. Kukapa ei haluaisi töihin yritykseen, jossa on toimivat etätyökäytännöt ja sitä tukevat laitteet ja tukipalvelut.

Tukea mökille ja kotikonttoriin

Mutkaton etätukipalvelu on loistava ratkaisu, kun haluat pitää huolen, että myös etätyöläisten arki sujuu ja työ on tehokasta. Käyttämämme etätukiohjelmisto varmistaa, että pystymme auttamaan teitä ongelmissanne lähes missä tahansa ja tukemme pääsee ongelmaasi käsiksi nopeasti.

Hinnoittelu

29,00€ / kk /käyttäjä

Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää