Oikeat työkuormat pilveen

Kaikkea ei ole aina pakko siirtää kokonaan pilveen. Voimme suunnitella kanssanne toteutuksen, jossa punnitaan, mikä on järkevintä pitää omassa konesalissa, ja mikä pyörii parhaiten julkipilven päältä. Tällöin saavutetaan sekä paikallisen konesalin helppous ja datan läheisyys, että pilvipalveluiden tarjoamat kehittyneet palvelut ja maailmanlaajuinen saatavuus.

Azuren kapasiteettipalveluilla skaalaat liiketoimintaasi

Hyödyntämällä Microsoft Azuren palveluita voit huolehtia siitä että käytössäsi on riittävä kapasiteetti myös korkean kuormituksen hetkiä varten.

Oikein valitut laite-, palvelin- ja alustaratkaisut ovat sujuvan tietotyön perusta

Sekä moderni työ, että tehokas liiketoiminta rakentuvat näiden ratkaisujen päälle. Oikeat valinnat takaavat ratkaisujen toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

Ari Kurunmäki

Konsultointi

Varaa aika etätapaamiselle, niin katsotaan voitaisiinko teidänkin työkuormia siirtää pilveen.

Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää