Kaikki modernin ja sujuvan tiimityön välineet yhdella alustalla

Microsoft Teams on organisaatiosi sisäistä viestintää tehostava työkalu. Teams kokoaa yhteen kaikki sujuvaan ryhmätyöskentelyyn tarvittavat työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Teams ei ole pelkkä verkkokouksien työkalu

Teamsin avulla tiimin sisäiset keskustelut, tiedostot ja aikaisempaa sujuvammat verkkokokoukset ovat kaikki käytössäsi samassa paikassa. Niin uudet kuin vanhatkin tiimin jäsenet pysyvät kätevästi ajan tasalla tiimin toiminnasta, ja myös liikkuvat työntekijät voivat osallistua tiimityöhön. Tiedostot, ryhmäviestintä ja kahdenvälinen viestintä ovat aina mukana ja helposti käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Teamsiin on koottu kaikki Microsoftin sovellukset, jolloin tarve useiden erillisten sovellusten käytölle vähenee ja työ tehostuu. Käyttäjä voi hallinnoida useita tiimejä kätevästi samalla alustalla. Teamsissa käyttäjän on mahdollista toimia useissa tiimeissä, luoda uusia tiimejä ja lisätä niihin osallistujia.

Autamme tehostamaan Teams:in käyttöä

Olemme itse käyttäneet Teams:ia toiminnassamme sen alusta asti ja olemme luoneet mielestämme onnistuneen tavan hyödyntää Teams:ia paikkariippumattoman työn mahdollistajana.

Teams toimii PK-yrityksellä parhaimmillaan kevyenä intranettinä sekä tiedostojen käsittelyn paikkana – korvaten varsinkin mobiilisi hankalasti saavutettavat verkkolevyt.

Teams tarjoaa mahdollisuuden tehostaa työskentelyä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa joustavasti yhdessä paikassa.

Miksi sinun kannattaa olla yhteydessä meihin?

Teams alustana kehittyy valtavaa vauhtia, ja on tuotteena selvästi Microsoftin painopisteenä. Ilmaisessa ensitapaamisessa konsulttimme kanssa käydään läpi organisaationne nykyiset tavat hyödyntää Teams:ia ja samalla esittelemme mitä mahdollisuuksia on hyödyntää juuri teidän tarpeitanne palvelevia ominaisuuksia.

Olemme olemassa, jotta PK-yritykset voivat saavuttaa kilpailukykyä ja uutta liiketoimintaa digitalisaation avulla – Teams on vain yksi rakennuspalikka toimivassa digitaalisessa työympäristössä.

Olemme myös kehittäneet PK-yrityksille suunnitellun Digikartoituksen jossa asiaa tarkastellaan laajemmin.

Täytä yhteystietosi alle niin ulosmitataan Teams:in hyödyt myös teidän organisaatiossanne.

Ajankohtaista

Teams:in uudet ominaisuudet

Aikaisemmin Teamsissä on ollut käytössä tiimin sisällä kaksi erilaista kanavatyyppiä, vakiokanava – joihin kaikilla tiimin jäsenillä on automaattisesti käyttöoikeus, sekä yksityinen kanava – johon on pääsy ainoastaan tietyillä erikseen valituilla henkilöillä. Yksityisen kanavan jäsenien on kuitenkin tullut kuulua kyseiseen tiimiin. Tämä on useasti aiheuttanut haasteita varsinkin toimittaessa yhdessä organisaation ulkopuolisten käyttäjien kanssa. Shared Channel –

Lue lisää
KonsultointiMicrosoft 365

Koulutus ja konsultointipalveluista tehoa työskentelyyn.

Pelkästään M365 ympäristössä on tarjolla huomattavan paljon palveluita, ja ympäristö kehittyy jatkuvasti valtavalla vauhdilla. Kyse ei ole pelkästään siitä että esimerkiksi Covid:in myötä lähes kaikille tutuksi tulleeseen Microsoft Teams:iin tulee lisää ominaisuuksia, vaan siitä että Microsoft ja muut kilpailevat softatalot lanseeraavat jatkuvasti uusia sovelluksia vastaamaan juuri tiettyyn ongelmaan tai haasteeseen. Miten tästä kaikesta voi selviytyä

Lue lisää