Kaikki modernin ja sujuvan tiimityön välineet yhdella alustalla

Microsoft Teams on organisaatiosi sisäistä viestintää tehostava työkalu. Teams kokoaa yhteen kaikki sujuvaan ryhmätyöskentelyyn tarvittavat työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Teams ei ole pelkkä verkkokouksien työkalu

Teamsin avulla tiimin sisäiset keskustelut, tiedostot ja aikaisempaa sujuvammat verkkokokoukset ovat kaikki käytössäsi samassa paikassa. Niin uudet kuin vanhatkin tiimin jäsenet pysyvät kätevästi ajan tasalla tiimin toiminnasta, ja myös liikkuvat työntekijät voivat osallistua tiimityöhön. Tiedostot, ryhmäviestintä ja kahdenvälinen viestintä ovat aina mukana ja helposti käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Teamsiin on koottu kaikki Microsoftin sovellukset, jolloin tarve useiden erillisten sovellusten käytölle vähenee ja työ tehostuu. Käyttäjä voi hallinnoida useita tiimejä kätevästi samalla alustalla. Teamsissa käyttäjän on mahdollista toimia useissa tiimeissä, luoda uusia tiimejä ja lisätä niihin osallistujia.

Autamme tehostamaan Teams:in käyttöä

Olemme itse käyttäneet Teams:ia toiminnassamme sen alusta asti ja olemme luoneet mielestämme onnistuneen tavan hyödyntää Teams:ia paikkariippumattoman työn mahdollistajana.

Teams toimii PK-yrityksellä parhaimmillaan kevyenä intranettinä sekä tiedostojen käsittelyn paikkana – korvaten varsinkin mobiilisi hankalasti saavutettavat verkkolevyt.

Teams tarjoaa mahdollisuuden tehostaa työskentelyä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa joustavasti yhdessä paikassa.

Täytä yhteystietosi alle niin ulosmitataan Teams:in hyödyt myös teidän organisaatiossanne.

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää