Palvelin jokaiseen ympäristöön

Kaikki tarvitsemasi ohjelmistot ja digitaaliset palvelut tarvitsevat palvelinympäristön, jossa niitä ajetaan. Nykyään suurin osa palvelimista ja palveluista sijaitsevat ulkoistetussa konesalissa, sovellustoimittajan pilvipalvelussa, Microsoft Azuren -kaltaisissa julkisissa pilvipalveluissa tai näiden yhdistelmässä

Yksityinen vai julkinen pilvi?

Suunnittelemme ja tuotamme yrityksellenne oikeat palvelinratkaisut huomioiden tietoturvallisuuden ja toimintavarmuuden. Asiakkaastamme riippuen toteutamme palvelinratkaisut joko kotimaisen yhteistyökumppanimme Evertechin konesalissa tai vaihtoehtoisesti Microsoft Azure -pilvipalvelussa.

Liiketoiminnan jatkuvuus ja suorituskyky samassa paketissa

Primanetin tarjoamissa konesalipalveluissa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, toimintavarmuuteen, tietoturvaan ja suorituskykyyn. Huolehdimme koko palvelinympäristöstäsi ja sen ylläpidosta kokonaisvaltaisesti. Kaikki palvelimet varmuuskopioidaan kerran päivässä automaattisesti, jotta yrityksesi tiedot ovat aina tallessa.

Vastuullista palvelinkapasiteettiä

Konesalipalvelumme on tuotettu vastuullisesti uusiutuvalla energialla. Konesalien modulaarinen rakenne mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen, jossa hukkalämpö kerätään talteen ja samalla minimoidaan syntyvä energiahävikki.

Selkeä hinnoittelu

Konesalipalvelumme hinnoittelu samalla tavalla kiinteään kuukausihintaan kuten kaikki muutkin palvelumme, sisältäen aina osaavan tuen ja asiakaspalvelun.

Ari Kurunmäki

Konsultointi

Keskustellaan lisää kapasiteettipalveluista etätapaamisessa, varaa alta aika kalenteriini.

IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää
Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää