Oikeanlaiset tietokoneet ja älypuhelimet tarpeen mukaan

Olemme nähneet yli 20 vuoden toimintamme aikana mihin asioihin kannattaa panostaa ja mistä säästää kun puhutaan tietokoneista.

Älypuhelin on myös yhä useammin se päätelaite jolla yrityksen tietoa käsitellään.

Voit luottaa asiantuntemukseemme kun valitset päätelaitteet organisaatiollesi.

Tietokoneet

Toimitamme asiakkaillemme kaiken merkkisiä tietokoneita, sekä PC-laitteita ja Maccejä. Päämerkkimme on Lenovo, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä koko yrityksemme historian ajan. Dell ja HP tulevat tiukasti perässä – toimiminen yhteistyössä isojen merkkien kanssa takaa sujuvat tuki ja huoltopalvelut mikäli ongelmia ilmenee.

Olemme havainneet että useissa tapauksissa asiakkaamme haluavat koneelta juuri samoja asioita, tämän pohjalta olemme kehittäneet palvelutuotteen jossa yhdistyvät nämä asiat sekä helppo hankinta – kutsumme sitä Mutkattomaksi palvelulaitteeksi.

Älypuhelimet ja mobiililaitteet

Asiakkaanamme voit hankkia kaikkien yleisimpien merkkien älypuhelimet tai mobiililaitteet kauttamme. Useassa tapauksessa liitämme ne suoraan mobiililaitteiden hallintaan, jolloin voimme katoamis- tai varkaustilanteessa pyyhkiä puhelimen tiedot etänä.

Microsoft 365:n Intune-mobiililaitehallinnalla voit myös määritellä mitkä sovellukset asentuvat henkilöstösi puhelimiin automaattisesti käyttöönoton yhteydessä, tai estää tarpeettomien sovellusten käyttö työpuhelimessa.

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää