Tutustu tarkemmin miten voimme palvella teitä
muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä

Kartoitamme IT-ympäristösi tilan ja räätälöimme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden kokonaisvaltaisesta IT-palvelutarjonnastamme. Palvelumme laskutetaan kiinteään kuukausihintaan, sisältäen aina osaavan tuen ja asiakaspalvelun.

Konsultointi ja koulutus

Kun haluat kehittää liiketoimintaasi uusilla digitaalisilla välineillä

Ohjelmistokehitys

Kun haluat automatisoida ja tehostaa prosessejasi tai hyödyntää tietoa päätöksenteon tueksi.

IT-ympäristöt

Kun haluat varmistua siitä, että IT-ympäristösi vastaa jatkuvasti tarpeitasi, ja että henkilöstösi saa tarvittavan tuen järjestelmien käyttämiseksi

Miksi valita mutkaton digikumppani

1

IT:n johtaminen edellyttää kokonaiskuvaa

IT-palveluiden ulkoistamisessa on useita vaihtoehtoja. IT:n voi ulkoistaa joko osittain tai kokonaan. Kokemuksemme useiden yritysten ja yhteisöjen kanssa työskentelystä on vahvistanut näkemystämme siitä, että nykypäivänä IT :n johtaminen vaatii kokonaisvaltaista otetta. Tietotekniikka-ala käy läpi yhtä suurinta muutostaan pitkiin aikoihin ja samalla IT:n rooli liiketoiminnan mahdollistajana on korostunut entisestään. Tässä ajassa on erityisen tärkeää, että asiakkaillamme on osaava ja luotettava kumppani, joka näkee kokonaiskuvan ja osaa vastata asiakkaan muuttuviin tietotekniikkatarpeisiin kokonaisvaltaisesti. Vain kokonaisvaltaisen palvelumallin kautta voimme tuoda selkeyttä ja tehokkuutta asiakkaidemme pirstaloituneeseen IT-ympäristöön

2

Resurssit kannattaa käyttää fiksusti

IT:n ulkoistaminen on resurssien järkevää käyttöä. Toimiva IT on jokaisen yrityksen toiminnan perusedellytys, mutta ydinliiketoimintaa se on vain harvalle. IT:n päivittäinen ylläpito ja kehitystyö vie aikaa ja vaatii osaamista. Primanetilla IT on ydinosaamistamme – asiakkaillemme se on usein tukitoiminto. Ulkoistamalla IT:n tehostat oman organisaatiosi resurssien käyttöä ja samalla saavutat konkreettisia kustannussäästöjä henkilöstökuluissa. Meillä Primanetissa on jo kahden vuosikymmenen kokemus IT-ympäristöjen rakentamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Sillä aikaa,kun me teemme työtämme, haluamme antaa asiakkaidemme keskittyä muuhun.

3

Monimutkaistuva digitaalinen toimintaympäristö vaatii monipuolista osaamista

Nykypäivänä liiketoiminnan asettamat vaatimukset IT:lle ovat kovat: IT on läsnä lähes kaikkien työntekijöiden arjessa ja lähes kaikissa liiketoimintaprosesseissa. Tästä kaikesta vastaaminen ei onnistu enää yhden tai kahden työntekijän tietotaidolla. Nykypäivänä IT vaatii tiimityötä ja laaja-alaista osaamista. IT-kokonaisulkoistuksen kautta saat käyttöösi kokonaisen IT-osaston, eli useamman ammattilaisen osaamisen kuin olisi oman henkilökunnan kautta useinkaan mahdollista. Yhdentoista IT-ammattilaisemme kesken löydämme ratkaisun haastavimpiinkin IT-ongelmiin. Sen lisäksi että meillä on aikaa huolehtia päivittäisistä perusasioista, autamme asiakkaitamme IT-ympäristön kehittämisessä ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla tietotekniikan tarjoamista uusista mahdollisuuksista.

4

Kumppanuudessa toimiva digitaalinen toimintaympäristö on asiakkaan ja Primanetin yhteinen etu

Kokonaisulkoistuspalvelumme Mutkaton IT perustuu kiinteään kuukausihintaan, jonka puitteissa tarjoamme asiakkaillemme rajattoman IT-tuen, oli avun tarve mikä tahansa. Tästä syystä on sekä meidän että asiakkaamme yhteinen etu, että ongelmia ja tukipyyntöjä syntyy mahdollisimman vähän. Panostamme ongelmien ennaltaehkäisyyn ja IT-ympäristön jatkuvaan valvontaan. Toimintamallissamme tyytyväinen ja tehokas loppukäyttäjä tuottaa iloa asiakkaidemme lisäksi myös meille. Vastaavaa jaettua tahtotilaa ei synny palvelumallissa, jossa asiakasta laskutetaan yksittäisistä palvelupyynnöistä.

5

Kokonaisulkoistus tuo toimintavarmuutta

IT:n kokonaisulkoistus tuo liiketoimintaan toimintavarmuutta kahdestakin syystä. Ensinnäkin,kokonaisulkoistus mahdollistaa täysin kiinteän ja ennakoitavan IT-kustannuksen, joka on helppo budjetoida. Toiseksi, kokonaisulkoistus vähentää riskejä IT-ympäristön jatkuvan valvonnan ja kehittämisen kautta. Toimintakatkoksia ei synny, ja liiketoiminta rullaa. Kokonaisulkoistuksen kautta saat myös käyttöösi useamman ihmisen toimintavalmiuden, mikä takaa avun olevan aina valmiina.

Saimmeko sinut jo kiinnostumaan
kokonaisvaltaisesta digikumppanista?

Me haluamme tehdä IT-asioistasi mutkatonta. Olemme pk-yrityksen
asiantunteva IT-kumppani, jonka kautta saat kaikki
tarvittavat tietotekniikkaratkaisut ja -palvelut yrityksellesi.