Duet Software Oy (www.duetsoftware.fi) on Microsoft -teknologiaan erikoistunut ohjelmistotalo, joka toimittaa liiketoimintajärjestelmiä PK-yhtiöille. Duet on erityisen vahva Microsoftin tuottavuustyökalujen, kuten Excelin ja Wordin, liittämisessä osaksi erilaisia liiketoimintasovelluksia.

Näitä ovat esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmät, hinnoittelu- ja tarjoustyökalut, tuotannon suunnittelun sovellukset, sekä monipuoliset raportointi- ja integrointiratkaisut. Duetin vahvoja toimialoja ovat tuotteita valmistava teollisuus, logistiikka ja rakennusala.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 0,5 M€ ja yhtiössä työskentelee 6 henkeä.

Primanetin toimitusjohtaja Jani Havia: ”Tämä on merkittävä laajennus Primanetin palvelutarjoamaan, sillä tästä eteenpäin voimme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina kaikissa digitalisaatioon liittyvissä tarpeissa. Ohjelmistoliiketoiminnan hankinnan lisäksi perustamme toisen uuden liiketoimintayksikön konsultoimaan asiakkaitamme digitaalisten ratkaisujen ja työkalujen hyödyntämisessä.” Jani Havia jatkaa: ” Tavoitteemme on auttaa asiakasta hyödyntämään digitalisaatiota monipuolisesti ja kustannustehokkaasti, huomioiden aina jokaisen asiakkaan lähtötilanteen.”

”Digitalisaatio etenee yhä kiihtyvällä tahdilla, ja yksi uusi kasvava trendi on low-code -ratkaisujen hyödyntäminen. Niiden avulla voimme hämmästyttävän pienin kustannuksin ja nopeasti rakentaa uusia liiketoimintasovelluksia. Meidän asiakkaillemme – PK-yrityksille ja organisaatioille – tämä tarkoittaa sitä, että digitalisaatio on aivan uudella tavalla heidän ulottuvillaan tuomassa nopeita liiketoimintahyötyjä.” toteaa Primanetin hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme.

Duet Softwaren toimitusjohtaja Jari Korhonen jatkaa: ”Duetin ideana on aina ollut toimittaa edullisia ja toimivia ohjelmistoratkaisuja PK-yhtiöille. Tässä olemme onnistuneet ja voimme sanoa, että olemme tehneet low-code -ratkaisuja jo parikymmentä vuotta – meidän työkalumme vain ovat olleet Excel ja Access. Olemme kuitenkin vieneet ne uudelle tasolle Azure-pilvipalveluiden, Sharepointin ja selainkäyttöliittymien avulla. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä yhdessä samat tavoitteet jakavan Primanetin kanssa, mutta leveämmillä hartioilla.”

Lisätietoja:

Jani Havia, p. 040 704 2676, jani.havia@primanet.fi, Primanet Oy
Heikki Halme, p. 040 581 3000, heikki.halme@primanet.fi, Primanet Oy
Jari Korhonen, p. 050 543 0700, jari.korhonen@duetsoftware.fi, Duet Software Oy