IT-ympäristöt

Toimiva IT-ympäristö koostuu oikein ja huolellisesti valituista IT-järjestelmistä, koska huonojen valintojen päälle on vaikea rakentaa toimivaa ja ehyttä digitaalista liiketoimintaa.

Lisäksi huonosti valitut ja toimivat järjestelmät aiheuttavat loppukäyttäjilleen harmaita hiuksia ja pahimmillaan jopa ajavat osaavan henkilökunnan hakemaan uusia haasteita. 

IT-tukipalvelujemme avulla varmistat, että IT-ympäristösi toimintavarmuus ja käytettävyys on aina huipputasolla.

Toimiva IT-ympäristö suunnittelusta käyttöön

Eri palvelujemme avulla varmistat, että IT-ympäristösi on mahdollisimman hyvin toimiva ja käyttötarkoitukseensa sopiva kokonaisuus. Konsultointipalvelujemme avulla etsimme yhdessä kanssasi parhaat mahdolliset järjestelmät ja työtavat käyttöösi.

Jos valmiita ja liiketoimintaprosesseihinne sopivia järjestelmiä ei markkinoilta löydy, voimme sen teille rakentaa täysin räätälöidysti avaimet käteen pakettina sisältäen määrittelyt, ohjelmiston kehittämisen ja testaamisen sekä loppukäyttäjien kouluttamisen.

Kun olemme yhdessä valinneet oikeat järjestelmät, IT-palvelujemme avulla varmistetaan, että koko IT-ympäristösi tuki on osaavissa käsissä, joka kantaa vastuun sataprosenttisesti järjestelmästä riippumatta. 

Microsoft 365

Kokonaisuus Microsoftin valittuja palveluita, jolla luot modernin työympäristön jossa työt sujuvat paikasta tai päätelaitteesta riippumatta.

Hybridiympäristöt

Aina ei kannata viedä kaikkia työkuormia pilveen, joskus perinteiset konesalit ja paikalliset palvelimet tai näiden kaikkien yhdistelmä on oikea ratkaisu.

Tietoverkot

Kun bitti kulkee sekä langattomasti että piuhassa, sujuu työskentely toimistossa tai kotona – kuinka vain haluat.

Palvelimet

Tarvitsit sitten palvelinta julkiseen pilveen, konesaliin tai jopa on-site ympäristöön voimme auttaa sinua.

Azure kapasiteettipalveluna

Käyttämällä monipuolista Azuren alustaa, skaalaat palvejasi liiketoiminnan mukaan.

IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää
Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää