Modernit liiketoimintasovellukset Microsoft -ympäristöön

Power Platform tarjoaa uskomattoman tehokkaat työkalut liiketoimintasovellusten rakentamiseen Microsoft -ympäristössä

Power Platform -työkalut perustuvat kahteen keskeiseen periaatteeseen

Power Platform -työkalut perustuvat kahteen keskeiseen periaatteeseen:

  • Sovellukset tehdään mahdollisimman pitkälle graafisilla editoreilla, ilman varsinaista koodausta, jolloin niiden toteuttaminen tapahtuu nopeasti
  • Kaikki muu, paitsi itse sovelluslogiikka, on tehty mahdollisuuksien mukaan valmiiksi: alustassa on lähes 500 valmista integraatioita muihin järjestelmiin, ja Azure -pilvipalvelu tarjoaa valmiin käyttäjienhallinnan ja tietoturvan

Power Platform vastaa osaltaan juuri niihin tavoitteisiin, joita Primanetillä on ohjelmistokehityksen suhteen: haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kustannustehokkaat ratkaisut liiketoiminnan digitaalisten ratkaisujen toteuttamiseen.

Power Platformin työkalut

Power Platform koostuu neljästä eri työkalusta, käytämme aktiivisesti kolmea alla esitettyä.

Alustan eri työkalut toimivat saumattomasti yhdessä. Esimerkiksi Power BI:llä tuotetut raportit voidaan esittää osana Power Apps -sovellusta käyttäjän puhelimessa. Voimme integroida Power Platform -työkalut myös asiakkaidemme muihin järjestelmiin tai Office 365 -sovelluksiin.

Power Apps

Selain- ja mobiilisovellusten toteuttaminen. Sovellukset toimivat sellaisenaan sekä selaimessa, Teamsissä että Androidissa ja IOS:ssä

Power Automate

Työnkulkujen ja prosessien automatisointi. Automatisointi voidaan tehdä joko ohjelmistorajapintoja hyödyntäen tai ohjelmistorobotilla, joka käyttää toisia ohjelmistoja niiden käyttöliittymien kautta.

Power BI

Tiedon käsittely ja raportointi. Tietoa voidaan käsitellä ja esittää reaaliaikaisesti mitä moninaisempien graafisten esitysmuotojen avulla.


Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää