Toiminnanohjaus asiakkaan tarpeeseen

Nykyaikaiset pilvessä toimivat toiminnanohjausjärjestelmät ovat monelle organisaatiolle hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto. Osalle ne voivat kuitenkin olla joko kalliita tai liian monipuolisia ja samalla monimutkaisia kokonaisuuksia. Niiden käyttöönotto voi olla riskialtis hanke, ja monesti vain pieni osa kokonaisuudesta tulee lopulta käyttöön.

Tällöin on syytä katsoa, mitä muita vaihtoehtoja on tarjolla. Voimme tarjota sekä puolivalmiista toiminnanohjausjärjestelmästä muokattavaa ratkaisua tai kokonaan räätälöityä ratkaisua. Valinnan kaikkien edellä mainittujen vaihtoehtojen välillä ratkaisee asiakkaan liiketoiminnan tarve.

Valmisosuudella liikkeelle

Olemme toteuttaneet keveitä toiminnanohjausjärjestelmiä useille eri toimialoille. Erityisesti olemme palvelleet liiketoimintoja, jotka koostuvat tilauksista ja vaiheittaisesta valmistus- tai toimitusprosessista. Pystymme usein todella helposti ja kustannustehokkaasti räätälöimään aiemmin tehtyjä ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen.

Toiminnanohjauksemme valmisosuus koostuu asiakastiedoista, tarjouksista, tilauksista, valmistuksen seurannasta, varastojen seurannasta ja lähetysten hallinnasta. Tämä voidaan muokata asiakkaalle sopivaksi ja täydentää tarvittavilla lisätoiminnoilla ja integraatioilla.

Tai sitten kokonaan räätälöity

Olemme toteuttaneet myös kokonaan räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä. Silloin kun toiminta on hyvin erikoistunutta, valmiit toiminnanohjausjärjestelmät sopivat tyypillisesti huonosti ratkaisuksi. Jos valmista ratkaisua täytyy räätälöidä paljon, kustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi.

Tänä päivänä Microsoftin teknologiaratkaisut mahdollistavat räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän toteuttamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Räätälöityä ratkaisua voidaan myös laajentaa nopeasti asiakkaan muuttuvan tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää