Kaikkea työtä ei voi tehdä etänä

Työtä tehdään nykyään entistä enemmän etänä kotitoimistoilta tai mökiltä, mutta monessa yrityksessä työtehtävien tehokas hoitaminen edellyttää työpaikalla paikan päällä olemista ja sitä kautta myös apua ja tukea IT-ongelmissa.

Kiinteä kuukausihinta kuten tapoihimme kuuluu

Palvelumme tarjoaa tähän kattavimman ratkaisun, jossa kiinteään kuukausihintaan pidämme huolen, että työn tekeminen sujuu ja apu ei ole monen mutkan takana ja ympäristösi kaikki IT-tukitarpeet on otettu huomioon.

Näin mikään yksittäinen osa-alue ei jää ilman vastuunkantajaa ja pidämme huolen, että sinä saat keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Ydinhyödyt:

Aidosti rajaton tuki

Sinun ei tarvitse murehtia miten tai missä tukea tarjotaan, koska kaikki tukimuodot sisältyvät kiinteästi palvelun hinnoitteluun ilman tuntirajoituksia tai palvelun ulkopuolelle jääviä tukikohteita.

Nimetyt tukihenkilöt tuntevat sinut ja ympäristösi

Sinulle nimetään aina omat tukihenkilöt, jotka tuntevat IT-ympäristösi läpikotaisin ja oppivat tuntemaan teidän työskentelytapanne ja kulttuurinne.

Näin varmistamme yhdessä, että tarjoamme teille parasta mahdollista palvelua joka hetki.

Uusien laitteiden asennus kuuluu aina hintaan

Oli kyseessä sitten kannettava, pöytätyöasema tai verkkolaite – asennamme sen, ja huolehdimme että työnteko sujuu heti ensimetreistä asti.

Microsoft 365 ylläpito

Huolehdimme Microsoft 365 ympäristöstänne osana palvelua. Luomme, muokkaamme ja poistamme käyttäjätilejä sekä määritämme OneDrive for Business varmuuskopioinnin jokaiselle käyttäjälle.

Verkkolaitteiden ylläpito ja muutostyöt sisältyvät palveluun

Emme peri erillistä lisäveloitusta verkon aktiivilaitteiden kuten palomuurien, kytkimien tai wlan-tukiasemien ylläpidosta. Myös muutostyöt kuuluvat sopimuksemme piiriin.

Emme veloita erikseen matkakuluja tai kilometrikorvauksia

Tämä mahdollistaa sen että lähitukeamme voidaan käyttää aina kun se on tarkoituksenmukaista, eikä siitä synny ylimääräisiä kustannuksia.

Palvelu skaalautuu juuri yrityksesi tarpeesi mukaan

Palvelu skaalautuu tarpeesi mukaan niin ylös kuin alaspäin ja vastaamme kokonaisuudessaan IT-ympäristösi tuki- ja kehitystarpeista.

Kun aloitat yhteistyön kanssamme, sinulla on käytössä eri osa-aluiden asiantuntijoista koostuva oma IT-osasto kiinteään helposti budjetoitavaan kuukausihintaan.

Hinnoittelu

45,00€ / kk / käyttäjä

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää