Varmistuspalvelut takaavaat liiketoiminnan jatkuvuuden

Aloittaessa yhteistyön kanssamme saat käyttöösi oman IT-osaston, jossa juuri teille nimetyt IT-asiantuntijat vastaavat siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tunnemme ympäristönne ja pystymme tarjoamaan juuri teidän liiketoimintanne kannalta oleelliset ratkaisut.

Työasemat, palvelimet tai pilvi – varmistaminen kannattaa aina

Nykyaikainen työ vaatii nykyaikaiset varmistusratkaisut. Oli datasi sitten työasemalla, omalla palvelimella tai pilvessä, on tärkeää, että se on varmistettu pahan päivän varalle.

Työasemilla olevan ja omilla palvelimilla olevan datan saamme varmistettua kotimaiseen konesaliratkaisuun Syncrify Backupilla.

Microsoft 365 sijaitsevan datan varmistamiseen käytämme Datto SaaS Protection –tuotetta, jossa varmistettua dataa saadaan säilytettyä tarvittaessa ikuisesti selkeään käyttäjäpohjaiseen hintaan.

Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta 2022!🎄

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Vuosi 2022 on varmasti ollut monessa vähävaraisessa perheessä erityisen vaikea ja koemme, että nyt jos koskaan heidän auttamisensa on tärkeää. Halusimmekin tänä vuonna ohjata yrityksemme joululahjoihin tarkoitetut varat kokonaisuudessa Pelastakaa Lapset Ry:n työn tukemiseen. Primanet toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä uutta vuotta!

Lue lisää
DigitalisaatioPower Platform

Mitä PK-yrityksen pitäisi tietää Power Apps:ista?

Mikä Power Apps? Power Apps on Microsoftin Power Platform tuoteperheeseen kuuluva työkalu jolla voidaan luoda helposti ja nopeasti sovelluksia liiketoiminnan tarpeisiin. Power Apps on niin sanottu low code -alusta, jossa sovelluksia ja automaatioita voidaan luoda ilman perinteistä koodaamista. Suurin etu low code-ratkaisuissa on että liiketoiminnan osaaminen voidaan pitää entistä kiinteämmin mukana osana sovelluskehitystä. Kun liiketoiminnan

Lue lisää