Vaikuttavaa raportointia

Power BI on voimakas tietojen käsittelyn työkalu, jonka avulla voidaan rakentaa räätälöityjä, dynaamisia ja visuaalisesti näyttäviä raportteja, jotka ovat helposti saatavilla ja aina ajan tasalla.

Raportteihin voidaan kerätä dataa monesta eri tietolähteestä valmiiden yhdistimien avulla, ja Power BI pystyy koostamaan datasta käyttötarpeeseen soveltuvan visualisoidun raportin.

Power BI -raportteja pystytään julkaisemaan helposti määritellylle joukolle Office 365 -ryhmiä hyödyntäen. Power BI -näkymiä pystytään myös upottamaan esimerkiksi suoraan Power Apps -sovellukseen tai SharePoint -sivustoon.

Datan jalostus automaattisesti

Kun Power BI -raporttiin yhdistettyjen tietolähteiden tuottaman datan käsittelylle määritellään huolellisesti säännöt ja tiedoille relaatiot, saadaan datasta jalostettua reaaliaikaisia raportteja täyttämään liiketoiminnan tarpeita. Visualisointimahdollisuuksia on valmiina lukuisia, niitä voi ladata lisää ja niitä voi itse tehdä räätälöidysti. Raportteihin voi lisätä toiminnallisuutta niin, että käyttäjäkin voi muokata helposti raportteja omien tarpeidensa mukaisesti. 

Raportit aina käden ulottuvilla

Power BI -raportteja ja -koontinäyttöjä voi liittää näppärästi esimerkiksi web -sivuille, yrityksen intraan, tai niitä voi tarkastella Power BI -mobiilisovelluksella. Tieto on aina ajan tasalla, ja tuoreimmat tilastot voi tarkistaa missä ja milloin tahansa. Power BI:n käyttämiin tietoihin pääsyä ja käyttöoikeuksia on helppo hallinnoida Office 365 -ryhmien avulla. Lisäksi tiedot ovat aina ulkopuolisilta turvassa, Office 365 -autentikaation ansiosta.


Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää