Tänä päivänä yhä useampi meistä on saanut totutella uuteen normaaliin eli hybridityöhön, jossa työ on paikkariippumatonta. Sujuvan työn avainasemassa on käytettävät laitteet sekä työergonomia.

Miten rakentaa hyvä kotitoimisto?

Moni onkin tottunut tekemään töitä pelkän kannettavan avulla, mutta joskus voi tulla tarve lisänäytölle. Mikäli etäpisteellä tilaa on vähän, niin markkinoilta löytyy monen valmistajan näyttöjä, joissa kannettavan lataaminen sekä yhdistäminen näyttöön tapahtuu yhden kaapelin avulla (usb-c), näin vältyt ikävältä johtoviidakolta.  Lisänäytön hyvänä apurina on ulkoinen web-kamera.

Asiakkaanamme saatte apua sopivien laitteiden hankintaan sekä apua ongelmatilanteisiin.

Miten hybridityö toimii neuvotteluhuoneessa?

Nykyisin on hyvin yleistä, että osa henkilöstöstä istuu toimistolla neuvotteluhuoneessa ja osa osallistuu kokoukseen etätoimistolta käsin. Jotta kaikki pääsevät osallistumaan kokoukseen mahdollisimman tehokkaasti, niin on syytä kiinnittää huomioon neuvotteluhuoneen tekniikkaan.

Teams-rooms

Teams rooms muuttaa neuvotteluhuoneen virtuaaliseksi työtilaksi ja tekee kokouksen pitämisestä vaivatonta. Näin ei ole väliä työskenteletkö etänä vai toimistolla, sillä kaikilla on samat tiedot aina nähtävissä ja mahdollisuus osallistua keskusteluun.


Teams rooms sertifioituihin laitteisiin kuuluvat neuvotteluhuoneeseen asennettavat kamera, mikrofoni ja ohjausyksiköt.

Mikäli haluat edistää yrityksesi työskentelyn sujuvuutta hybridityötä silmällä pitäen, niin ole meihin yhteydessä.