Vuosien kokemuksemme Hoiva-alasta antaa aikaa keskittyä olennaiseen

Olemme toimineet useiden Hoiva-alan organisaatioiden kanssa vuosien ajan. Tarkoituksenamme on tarjota henkilökunnalle enemmän aikaa ihmisen kohtaamiseen tekemällä IT:stä mahdollisimman sujuvaa ja mutkatonta.

Hoiva-alalla on useimpia toimialoja kovemmat vaatimukset sekä tietoturvan, että järjestelmien toimivuuden suhteen

Potilaiden arkaluontoisten terveystietojen täytyy ehdottomasti pysyä vain tietoihin oikeutettujen henkilöiden käytettävissä, ja tietojen säilytykselle on asetettu alalla omat vaatimukset. Akuuttien sairastapausten yhteydessä myös tietojärjestelmien toiminta on kriittistä, ja voi joskus osaltaan vaikuttaa hoidon lopputulokseen.

Hoitotyössä tietotekniikan tulee liikkua aina potilaiden luo. Tällä luodaan lisäarvoa hoitotyöhön, sillä kun työ tehdään mahdollisimman lähellä potilasta, jää hoitajille enemmän aikaa ihmisten kohtaamiseen. Lopputuloksena työn merkityksellisyys lisääntyy, ja hoidon laatu paranee. Tätä varten tarvitaan modernit ja toimivat langattomat verkot, ja tietokoneen tai tabletin toiminta pitää varmistaa missä tahansa toimipisteen tilassa.

Tyypillisesti hoiva-alan organisaatiot käyttävät paljon erilaisia valmissovelluksia, joista valtaosa on terveydenhuollon tietojärjestelmiä. Tietämys siitä, mitä näillä sovelluksilla tehdään ja miten ne liittyvät toisiinsa, auttaa meitä hallitsemaan koko IT-järjestelmää ja vastaamaan sen toimivuudesta. Tällä hetkellä asiakkaanamme on kahdeksan hoiva-alan organisaatiota.

Ajankohtaista

Primanet Oy ostaa Duet Software Oy:n liiketoiminnan

Primanet Oy on 1.9.2021 voimaan tulleella kaupalla ostanut Duet Software Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyivät Primanetille, jossa siitä tuli uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Lue lisää
IT-ympäristöt

Pk-yritysten yleisimmät it-haasteet

Pk-yritysten muuttunut toimintaympäristö on aiheuttaa monenlaisia it-haasteita. Taistelu niitä vastaan voi tuntua Mount Everestin kokoiselta urakalta. Blogisarjan ensimmäisessä osassa pureudumme yleisimpiin it-haasteisiin.

Lue lisää