Onnistunut hankinta on monen asian summa

Yrityksen IT:n kokonaiskustannus koostuu monesta asiasta ja näihin liittyviin omiin sopimuksiinsa. Esim. Tuotannonohjaus tai taloushallintajärjestelmää varten on omat toimittajansa ja sopimuksensa.

Kokonaiskäsitys syntyy kokemuksesta

Jotta IT:hen kuluvasta kokonais investoinnista saa parhaan hyödyn irti ja toisaalta hankintaan vain sellaisia palveluita ja sellaisia määriä kuin tarvitaan, tulee asiasta muodostaa vahva kokonaiskäsitys. Tämä on monesti työlästä ja aikaan vievää.

Autamme tekemään oikeat valinnat yrityksesi tarpeisiin

Palveluiden, toimittajien ja sopimusehdotusten vertailu vaatii kokemusta ja ymmärrystä näiden palveluiden ostamisesta. Lisäksi tulee ottaa huomioon mm. Miten eri ohjelmistot ovat integroitavissa nykyisiin järjestelmiisi tai miten niiden tietoturva ja tunnistaminen hoidettu ja tukevatko järjestelmän mm. Kertakirjautumista jo olemassa olevilla tunnuksilla tai kaksivaiheista tunnistaumista.

Oikeiden järjestelmien valinta on avainasemassa yritysten menestymisen kannalta. Huonot valinnat kun harvoin tukevat ja tehosta yrityksesi prosesseja vaan päinvastoin yrittävät muuttaa niitä järjestelmän vaatimaan muotoon. Lisäksi isoihin järjestelmä muutoksiin sitoutuu aina yrityksesi aikaa ja rahaa, jolloin oikeiden valintojen merkitys vain korostuu.

Autamme teitä onnistumaan näissä valinnoissa ja kun tärkeät valinnat on tehty, tuemme myös palveluiden tehokkaassa käyttämisessä ja hallinnoinnissa. Pidämme huolen, että eri järjestelmät keskustelevat keskenään jo hankintavaiheessa määritellyllä tavalla ja varmistamme, että saatte eri järjestelmien tiedoista kaiken liiketoimintaanne hyödyntävän irti.

Asiakaspalvelu

Älä tyydy olemattomaan asiakaspalveluun

Meillä jokaisella on varmasti niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Kun yrityksessä laitteet eivät toimi ja tuottavat työt seisovat, on ongelmaan tärkeää saada asiantuntevaa apua mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää
Etätyöskentely

Etätyöpiste kotiin – laitehankintavinkit

Etätyöpiste kotiin ja erityisesti etätyöpisteen laitehankinnat on syytä tehdä huolella. Kun laitteet ovat huippuluokkaa, on etätyö sujuvaa ja tehokasta. Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit laitehankintoihin.

Lue lisää