Tukipalvelut

Tukipalvelut

Oma ulkoistettu IT-osasto kiinteään kuukausihintaan

Tehtävämme on huolehtia, että kaikki IT-asiasi toimivat ja työnteko sujuu mutkitta. Tukipalvelumallimme kautta saat käyttöösi oman ulkoistetun IT-osaston ja asiantuntijatiimimme monipuolisen IT-osaamisen taatusti kiinteään kuukausihintaan. Panostamme ongelmien ennaltaehkäisyyn ja IT-ympäristösi jatkuvaan ylläpitoon, jotta työntekijäsi voivat keskittyä olennaiseen, ilman ylimääräisiä IT-huolia ja katkoksia. IT-ympäristösi tilaa seurataan, raportoidaan ja kehitetään jatkuvana prosessina.

Ongelmien ilmetessä pidämme kuitenkin huolen siitä, että apu ei ole koskaan monen mutkan takana. Työntekijöilläsi on yksi selkeä kontaktipiste kaikissa IT-asioissa. Jokaisella asiakkaallamme on nimetyt tekniset tukihenkilöt, jotka tuntevat asiakkaan IT-ympäristön läpikotaisin, sekä IT-päällikkö, joka huolehtii ympäristön hallinnasta ja kehittämisestä.Halutessasi IT-päällikkö hoitaa myös puhelinliittymiesi hallinnoinnin ja liittymäpakettien optimoinnin. Tukitiimimme tavoittaa helposti puhelimen ja etätukiohjelman kautta, ja tarvittaessa tulemme aina myös paikan päälle ratkomaan ongelmat. Kaikki tukimuodot kuuluvat palvelun hintaan.

Puhumme IT:stä kaikkien ymmärtämällä kielellä ja toimimme halutessasi ainoana kontaktina IT-asioissa. Näin teidän ei tarvitse jonottaa sovellustoimittajien asiakaspalveluun tai yrittää ymmärtää monesti todella monimutkaisia teknisiä neuvoja ja määrityksiä.

Tukipalvelun kiinteä kuukausihinta on 45€/kk/työasema. Kiinteä työasemakohtainen hinta on täysin ennakoitavissa ja helposti budjetoitavissa. Se myös skaalautuu tarpeen mukaan. Meillä asiakas maksaa vain toimivasta ja tuottavasta IT-ympäristöstä, aina jälkikäteen laskutettuna.

Palvelu kattaa jokaisen tietokoneen ja puhelimen kiinteään kuukausihintaan. Käytössäsi on rajaton lähituki, etätuki ja puhelintuki. Lisäksi tukipalvelumme sisältää aina laitteistonhallintaohjelmiston ja virustorjunnan.

IT-tukipalvelu – 45€/kk/käyttäjä

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.