Teams

Teams

Kaikki modernin ja sujuvan tiimityön välineet yhdellä alustalla

Microsoft Teams on organisaatiosi sisäistä viestintää tehostava työkalu. Teams kokoaa yhteen kaikki sujuvaan ryhmätyöskentelyyn tarvittavat työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Teamsin avulla tiimin sisäiset keskustelut, tiedostot ja aikaisempaa sujuvammat verkkokokoukset ovat kaikki käytössäsi samassa paikassa. Niin uudet kuin vanhatkin tiimin jäsenet pysyvät kätevästi ajan tasalla tiimin toiminnasta, ja myös liikkuvat työntekijät voivat osallistua tiimityöhön. Tiedostot, ryhmäviestintä ja kahdenvälinen viestintä ovat aina mukana ja helposti käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Teamsiin on koottu kaikki Microsoftin sovellukset, jolloin tarve useiden erillisten sovellusten käytölle vähenee ja työ tehostuu. Käyttäjä voi hallinnoida useita tiimejä kätevästi samalla alustalla. Teamsissa käyttäjän on mahdollista toimia useissa tiimeissä, luoda uusia tiimejä ja lisätä niihin osallistujia.

Monikäyttöisempi Teams tulee korvaamaan aikaisemmin käytössä olleen Microsoftin Skype for Business -tuotteen. Opastamme organisaatiotasi kohti jouhevaa siirtymää uuden palvelun käyttöön ja varmistamme, että käyttäjät saavat tarvittavat eväät mutkattomaan tiimityöhön.

Ota Microsoft Teams käyttöön organisaatiossasi – käyttöönotto ja aloitustyöpaja 1590€

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.