Microsoft Azure

Microsoft Azure

Nopeimmin kasvava pilvialusta

Microsoft Azure on julkinen pilvipalvelu. Azurea voidaan käyttää sekä virtuaalipalvelinten alustana, että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana. Microsoft Azure tarjoaa myös erilaisia valmiita pilvipalvelukomponentteja esimerkiksi mobiililaitteiden hallintaan, dokumenttien suojaamiseen, suurten datamassojen analysointiin ja koneoppimiseen. Azure toimii monen Microsoftin oman pilvisovelluksen, kuten esimerkiksi Office 365 -palveluiden alustana.

Azure tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia tietojärjestelmien pilvipohjaiseen toteuttamiseen. Nykyiset palvelusi voidaan toteuttaa kapasiteettipalveluna IaaS-mallilla, jolloin nykyiset palvelimet siirretään kokonaan tai osittain Azuren pilveen. Tämän lisäksi esimerkiksi SQL-kantoja voidaan toteuttaa myös joustavasti PaaS-mallilla, jossa alustan ylläpito on suoraan Microsoftilla ja sinun tarvitsee huolehtia enää pelkän tietokannan hallinnasta.

Azure tarjoaa myös erinomaiset työkalut nykyisten palveluidesi kahdentamiseen ja varmuuskopiointiin. Azure Site Recoveryn avulla kahdennetut palvelut saadaan tarvittaessa käyntiin nopeasti. Tällöin yrityksesi tärkeiden järjestelmien saatavuus saadaan varmistettua kaikissa tilanteissa.

Meiltä saat apua Azure-pilvipalveuiden käyttöönoton kartoittamiseen, suunnitteluun ja toteutukseen.

Olemme tukenasi, kun nykyiset palvelusi siirretään järkevästi pilveen.

Voit pyytää Microsoft Azuresta myös erillistä tarjousta!

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.