Langaton verkko

Langaton verkko

Nopea ja nykyaikainen verkkoyhteys aina käytettävissäsi

Toteutamme yrityksellesi nopean, käyttövarman ja tietoturvallisen langattoman verkon, jotta tieto on käytettävissäsi sijainnista riippumatta.

Yhä useammat päätelaitteet käyttävät​ langatonta lähiverkkoa ainoana verkkoyhteytenään. Useissa uusissa kannettavissa tietokoneissa ei ole enää lainkaan perinteistä verkkoliitäntää. ​ Langattoman verkon tärkeyttä korostavat myös mobiililaitteiden ja pilvipalveluiden käytön lisääntyminen. Lisäksi, yhä useammat yritysten IT-ratkaisut infonäytöistä esitystekniikkaan nojaavat langattomaan verkkoon.

Rakennamme yrityksellenne suunnitellun langattoman verkon, oli sitten kyseessä yksi tukiasema tai useiden toimipaikkojen ja satojen tukiasemien kokonaisuus. Ratkaisumme perustuu yritystason nopeaan ja tietoturvalliseen langattomaan verkkoon, jonka hallinta tapahtuu kätevästi pilvipalvelun kautta. Vastaamme tietoliikenteesi jatkuvasta toiminnasta ja valvomme verkkoasi. Käytämme toteutuksissamme luotettavien kumppaniemme, Extreme Networksin ja Fortinetin, tuotteita.

Toteutamme yrityksellenne langattoman verkon projektina tai kiinteään kuukausihintaan jatkuvana ylläpito- ja valvontapalveluna.

Nopea ja turvallinen yritystason langaton verkko (sisältää verkon määrittelyn, perustamisen ja käyttöönoton) – 695€

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.