Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Konesali skaalautuu tehokkaasti liiketoimintasi mukana

Kaikki tarvitsemasi ohjelmistot ja digitaaliset palvelut tarvitsevat palvelinympäristön, jossa niitä ajetaan. Nykyään suurin osa palvelimista ja palveluista sijaitsevat ulkoistetussa konesalissa, sovellustoimittajan pilvipalvelussa, Microsoft Azuren -kaltaisissa julkisissa pilvipalveluissa tai näiden yhdistelmässä. Suunnittelemme ja tuotamme yrityksellenne oikeat palvelinratkaisut huomioiden tietoturvallisuuden ja toimintavarmuuden. Asiakkaastamme riippuen toteutamme palvelinratkaisut joko kotimaisen yhteistyökumppanimme Evertechin konesalissa tai vaihtoehtoisesti Microsoft Azure -pilvipalvelussa.

Primanetin tarjoamissa konesalipalveluissa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, toimintavarmuuteen, tietoturvaan ja suorituskykyyn. Huolehdimme koko palvelinympäristöstäsi ja sen ylläpidosta kokonaisvaltaisesti. Kaikki palvelimet varmuuskopioidaan kerran päivässä automaattisesti, jotta yrityksesi tiedot ovat aina tallessa.

Konesalipalvelumme on tuotettu vastuullisesti uusiutuvalla energialla. Konesalien modulaarinen rakenne mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen, jossa hukkalämpö kerätään talteen ja samalla minimoidaan syntyvä energiahävikki.

Konesalipalvelumme hinnoittelu samalla tavalla kiinteään kuukausihintaan kuten kaikki muutkin palvelumme, sisältäen aina osaavan tuen ja asiakaspalvelun.

Voit pyytää Konesalipalveluista myös erillistä tarjousta!

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.