Identiteetinhallinta ja laajennettu tietoturva

Identiteetinhallinta ja laajennettu tietoturva

Organisaatiosi tiedot kokonaisvaltaisesti suojattuna

Microsoft Office 365 tarjoaa monipuolisen valikoiman jokaisen organisaation tarvitsemia työkaluja yhden lisenssin kautta. Microsoft Office 365 -palvelupakettiin kuuluu sähköposti ja kalenterit sekä tutut toimisto-ohjelmat; Word, Excel ja Powerpoint; joko koneellesi asennettuina tai selaimella käytettävinä versioina. Microsoft Office 365 tarjoaa tietoturvallisen paikan tiedostoillesi sekä alustan sujuvaan dokumenttien käyttöön ja jakamiseen.

Tietoturvasta kokonaisvaltainen huolehtiminen takaa päivittäisen työn toimivuuden ja edistää organisaationne valmiutta reagoida uhkatilanteissa. Autamme sinua jatkuvana palveluna yrityksesi tietoturvan ylläpidossa ja parantamisessa sekä pidämme huolta myös henkilöstönne osaamisesta.

Pisteytämme teknisen tietoturvan tilanteen määräajoin ja annamme ajankohtaisia kehitysehdotuksia.

Käyttäjätunnuksien kalastelu on yksi merkittävämpiä tietoturvauhkia. Microsoftin Enterprise Mobility and Security -paketti tarjoaa työkalut, joiden avulla pysyt ajan tasalla käyttäjiisi kohdistuvista tietoturvauhista ja pystyt reagoimaan niihin ennaltaehkäisevästi. Saat hälytykset, jos käyttäjätunnuksia on käytetty maantieteellisesti kahdesta paikasta yhtä aikaa. Saat myös tiedon siitä,jos käyttäjiisi kohdistuu tietojenkalasteluyrityksiä tai jos yrityksesi sähköposteja ohjataan organisaation ulkopuolelle.

Niin halutessasi otamme yrityksessäsi käyttöön monivaiheisen tunnistautumisen (MFA) ja avustamme sen käyttöönottamisessa. Monivaiheinen tunnistautuminen estää hyökkääjän pääsyn tietojärjestelmiisi, vaikka tärkeidenkin käyttäjien käyttäjätunnukset ja salasanat olisivat päätyneet vääriin käsiin.

Laajennettu tietoturvapalvelu ja identiteetinhallinta (sis. Microsoft Enterprise Mobility and Security E3) – 13,30€/kk

Tämä tuote on osa kokonaisvaltaista Mutkaton IT -palveluamme.