M365 BP avaa pk-yritysten it-lukot

Blogisarjan kakkososassa esittelemme M365 Business Premiumin eli ratkaisun, joka avaa it-lukot ja ratkaisee kerralla kaikki yleisimmät it-haasteet.

M365 Business Premium pelastaa yrityksen it-haasteista

Blogisarja jatkuu – esittelyssä M365

Blogisarjamme ensimmäisessä osassa nostettiin esiin yleisimpiä pk-yritysten it-haasteita, joiden takana on muutokset pk-yritysten it-ympäristössä ja jokapäiväisissä toimintatavoissa. Tsekkaa halutessasi, kuulostavatko muutokset ja haasteet tutuilta. Tämän blogisarjan kakkososan tarkoituksena on esitellä M365 Business Premium eli ratkaisu, joka avaa it-lukot ja ratkaisee kerralla kaikki yleisimmät it-haasteet.

M365 BP ratkaisee it-haasteet

Microsoft 365 Business Premium eli tuttavallisemmin M365 BP on loistoratkaisu useimpiin yritysten it-arjen haasteisiin ja se vastaa mainiosti juuri pk-yritysten tarpeisiin.

M365 BP on laaja kokonaisuus, jossa on sisäänrakennettuna kaikki tärkeimmät ratkaisut it-arjen pyörittämiseen, toiminnan tehostamiseen ja tietoturvallisuuteen. Kun kaikki tarvittava on yhdessä järjestelmässä, päästään hetkessä eroon sirpaleisesta it-ympäristöstä, jossa ratkaisut voivat olla osin päällekkäisiä, eivätkä aina ole integroitavissa toisiinsa.

Esimerkiksi pääsy yrityksen dataan voidaan rajata vain laitteille, jotka täyttävät yrityksen määrittelemät turvallisuusvaatimukset – näin pojan pelikoneella ei päästä käsiksi business-kriittiseen tietoon. Samalla tavoin voidaan myös suojata tietoa sijaintiin perustuen – jos yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella kirjaudutaan esimerkiksi tunnin välein sekä Helsingissä että Berliinissä niin järjestelmä toteaa, ettei tämä ole mahdollista ja estää kirjautumisen.

Blogisarjan aikaisemmassa osassa mainittu esimerkki kännykän unohtumisessa kaupan kassalle ei myöskään aiheuta kuin korkeintaan harmituksen. Kun laite on tuotu osaksi yrityksen laitehallintaa, on pääsykoodi pakotettu päälle ja voidaan se pyyhkiä etänä tyhjäksi varmistuen siitä, ettei tietoa päädy vääriin käsiin. Sama pätee luonnollisesti matkapuhelimien lisäksi myös tietokoneisiin ja muihin päätelaitteisiin.

M365 BP sisältää monelle tutut toimistosovellukset, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin. Lisäksi mukana on ammattikäyttöön suunnitellut sähköposti- ja kalenteritoiminnot, joiden avulla pidät yhteyttä ja aikataulutat työpäivät tehokkaasti. Oman porukan kesken yhteydenpito on helppoa Teams-keskuksessa muun muassa ryhmäkeskusteluilla ja verkkopalavereilla. Tietenkin etäkokoukset myös asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa järjestyvät käden käänteessä. Tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen löytyy reilusti verkkotallennustilaa. Tietoturva on huomioitu kaikissa käänteissä.

Esimerkiksi salattu sähköposti, joka usein joudutaan hankkimaan ulkopuoliselta toimittajalta, kuuluu automaattisesti mukaan M365 BP-pakettiin ja sisältyy sen hintaan.

M365 ratkaisee pk-yrityksen it-haasteet
  • Kaikki tämä on yhden käyttäjätunnuksen ja yhden salasanan takana.
  • Kun on yksi, kaiken kattava järjestelmä, jossa on kiinteä kuukausimaksu, pysyvät kustannukset hallinnassa.
  • It-ympäristöä on helppo hallita – niin yksittäisen käyttäjän kuin yritysjohdonkin kannalta.
  • Tietoturvallisuuden näkökulmasta M365 BP on oikea runsaudensarvi.

M365 BP:n ehdoton etu on siinä, että se on kokonaisratkaisu, joka harmonisoi yrityksen it-ympäristön. Kaikki tarvittava on yhdessä paketissa. Työnteko on turvallista, tehokasta, sujuvaa ja hallittua – paikasta riippumatta.

M365 BP mukana Mutkaton Palvelulaite -paketissa

M365 Business Premium

Monesta pk-yrittäjästä saattaa tuntua siltä, että it-kokonaisuus on liian suuri pala haukattavaksi, vaikka sen ratkaisisi kaiken kattavalla M365-paketilla. Tässä kohtaa kuvaan tulee mukaan Primanetin Mutkaton Palvelulaite -paketti sekä ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme.

Mutkaton Palvelulaite –pakettimme sisältää (Business-tasolta alkaen) Microsoftin 365 Business Premium –lisenssin. Paketissa on M365:n lisäksi

  • laadukas Lenovon yrityskannettava
  • käyttöönottopalvelu
  • rajaton etätuki
  • laajennettu tietoturvapalvelu
  • vakuutus ja
  • 3 vuoden takuu.

Jos olet jo tarttunut laskukoneeseen tarkistaaksesi nykyisistä it-ratkaisuista kertyvät kulut, on varmasti hämmästyttävää kuulla, että Business-tason Mutkattoman Palvelulaiteen kuukausihinta (läppäreineen kaikkineen) on alle 80 euroa! Tutustu tästä tarkemmin Mutkaton Palvelulaite –kokonaisuuteen ja lisälaitevalikoimaan.

Ota Mutkaton Palvelulaite ja M365 käyttöön

Jos nyt aloit miettiä, miten saat tämän kaiken käyttöön yritykseesi, voit jättää yhteydenottopyynnön meille tästä tai tilata laitepaketin saman tien tästä. Meidät tavoittaa myös puhelimitse 09 3746 3190, sähköpostilla info@primanet.fi tai chatbotin kautta.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

PS Jos haluat tietää, miksi asiakaspalvelumme on erinomaista, lue lisää täältä.

Takaisin pääsivulle