Microsoft Teams niputtaa tiimin työvälineet yhteen paikkaan.

20.3.2017
Jani Havia

Tiimien sisäinen ja välinen kommunikaatio on useasti avainasemassa erilaisten hankkeiden onnistumisessa. Tyypillisesti hankkeet ja projektit epäonnistuvat, koska niiden parissa työskentelevät yksilöt ja tiimit eivät keskustele ja jaa tietoa keskenään. Tämä vaikuttaa myös olennaisesti kustannustehokkuuteen.

Microsoftin julkaisema Teams toimii tiimien sisäisen ja keskinäisen menestyksen laukaisualustana. Se tarjoaa yhdessä paikasta työkalut keskustelulle, muistiinpanojen - ja tiedostojen jakamiselle sekä ääni- ja videoneuvotteluille. Teams integroituu suoraan käytössä olevien Office 365:den sähköposti ja kalenteri, Skype for Business ja OneDrive palvelujen kanssa. Teams ei siis ole vain erillinen työkalu, joka toimii täysin erillään kaikesta organisaation muusta tiedosta vaan se on enemmänkin luonteva väylä tiedon käyttämiseen ja jakamiseen

Ja vielä yksi juttu... Microsoft Teams on ilmainen kaikille Office 365 Business Essentials, Premium, Enterprise E1 ja E3 käyttäjille!

Pistetään teilläkin tiimit tehokkaasti töihin. Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja asiantuntijamme tulevat kertomaan sinulle lisää kuinka tämä kaikki on mahdollista!

Ota yhteyttä »