EMS - Monipuolista tietoturvaa yhdestä paketista.

20.1.2017
Niko Paloharju

Microsoft Enterprise Mobility + Security eli Microsoft EMS tarjoaa käyttäjäpohjaista tietoturvaa ja hallittavuutta yhdessä pilvestä hankittavassa paketissa.

Pilvipalveluiden lisääntyessä, monessa organisaatiossa eri käyttäjätilien hallinta ei ole keskitettyä vaan käyttäjät itse hallitsevat omia käyttäjätilejään eri palveluihin. Tämä muodostaa jo lyhyellä aikavälillä tietoturvahaasteen, jonka toteaminen on helppoa, mutta havaitseminen vaikeaa. Monikaan käyttäjä ei tiedä tai kerro jos heidän pilvipalvelujensa käyttäjätunnuksensa on karannut vääriin käsiin ja tätä kautta yritykselle arvokasta tietoa saattaa kadota.

EMS mahdollistaa näiden yksittäisten, erillisten, tunnusten haltuun ottamisen yhden käyttäjätunnuksen alle, jota organisaatio voi itse hallita. Näin käyttäjien pääsyä eri pilvipalveluihin voidaan hallita ja mahdollisiin tietomurtoihin voidaan varautua ennalta.

Esimerkiksi yrityksen twitter-tilin hallinnointi voidaan valtuuttaa usealle henkilölle ja liittää näiden käyttäjätunnuksiin.

Kun haluat kuulla lisää EMS:in mahdollisuuksista täytä yhteystietosi alle, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä »